Skal jeg kjøpe ny ovn?

Det er trist når det skjer, men noen ganger er samlivsbrudd uunngåelige. Og med eksen ute av livet mitt er det på tide å rydde bort sporene også. Det må på en måte gjøres for at man skal klare å begynne på nytt. Så nå er bilplakater og hjulkapsler det som henger igjen på veggen og der skal de få henge, siden jeg liker dem. Ellers er det eneste som står igjen er en gammel panelovn. Og det var da jeg tenkte at, nå som er så godt igang, skal jeg rydde bort den også? Eller rettere sagt, bytte den mot noe mer inneklimavennlig. Disse panelovnene brenner støv. Du merker lukta når de har vært av en stund og du skrur dem på. Så jeg begynte å vurdere om jeg skal bytte den mot en oljefylt konveksjonsovn, som det heter på fint. Altså en veggmontert oljefylt ovn. Eller skal jeg ta en ting av gangen?

Kvinne som tenker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *