På tide med ny jobb

Etter flere år i samme jobb er jeg lei av å være på samme sted. Her om dagen bestilte jeg bildeler på mekonomen.no og begynte å tenke på å kanskje skifte til ny jobb. Da fikk jeg et sug i magen i henhold til hva det ville bety å måtte starte på nytt rent karrieremessig, og slikt er ikke noe man bør gjøre helt uten videre. Etter å ha kjørt Norge på langs i sommer, så har jeg begynt å tenke på at dette virkelig er noe jeg både tenker på og vil. Så hva bør jeg egentlig tenke på før jeg tar et slikt valg? Hva er ulempene og fordelene med et jobbytte? Hva skal jeg gjøre ellers? Kommer jeg til å trives? Det er så mye å tenke over, selv om det bare er å hoppe i det og kjøre på! Jeg må nok tenke litt mer over det.

Mann retter på slipset sitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *