På tide å se på ny bil

Jeg har en grei bruktbil som har gjort jobben sin pliktoppfyllende i mange år. Nå derimot får jeg stadig feilmeldinger på dashbordet, og mine bilkyndige venner sier det er nødvendig med et ganske dyrt verkstedopphold – eller se meg om etter ny bil. Jeg velger det siste. Ja, altså ikke en kliss ny årsmodell, men en nyere bruktbil enn den jeg har nå. Vet ikke enda hvilket merke eller modell jeg går for, MEN vil at den skal være glødende rød-oransje! Stemmer! Samme deilige, varme fargen som på de solide favoritt-grytene mine! Jeg kjøpte flere gryter fra le creuset online og skjelver nesten av glede hver gang jeg tar dem i bruk. Hvis min nye bruktbil kunne vært lakkert i samme stilen, blir det en fryd å kjøre rundt etterpå. Har ikke dere kjære lesere det også slik? At dere av og til utvikler rene kjærligheten til enkelte eiendeler..?

Drømmebilen min er flammerød som grytene mine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *