Nye bildekk til 17.mai

17.mai er bare en dag unna, og her i huset er det fortsatt mye som skal gjøres. Jeg har akkurat blitt ferdig med å vaske ned hele huset, og nå dekorerer jeg festbordet i stuen min. En hel gjeng med venner kommer over til meg i morgen for å feire Norge sin bursdag. Vaskingen og pyntingen har tatt lengre tid enn forventet fordi jeg oppdaget at jeg måtte ha nye dekk til bilen min. Siden jeg er avhengig av bilen min, synes jeg det er viktig at alt er i orden med den. Det var heldigvis ikke altfor vanskelig å kjøpe nye dekk til sesongen, og med gode naboer, fikk jeg byttet. Det er ikke bare huset som skal vaskes og pyntes. Bilen har også fått seg en rengjøringen, og jeg har satt opp et flagg inne i den. 17.mai har alltid vært en stor og spesiell dag for meg.
Nye dekk til 17.mai

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *