Fordeler og ulemper med el-bil

Nå begynner jeg å bli lei den gamle bilen min. Etter å ha brukt tusenlapper på nye dekk, så føles det som om jeg henger mer på Skruvat enn andre plasser og jeg begynner nå seriøst å tenke på å skaffe meg en el-bil. Fordelen med el-bil er jo at den er miljøvennlig og har lave avgifter og null kostnader til bom. I tillegg begynner de å se flotte ut også. Ulempen er jo at man stort sett kun kan kjøre i byen og at rekkevidden ikke er så lang. Du kan dermed ikke dra på spontanturer et stykke unna uten å være helt sikker på at du får ladet. Og det tar jo tid å lade en bil også? Nei, jeg har fått noe å tenke på fremover, så jeg får se om jeg ikke bestemmer meg i løpet av sommeren om jeg skifter ut min kjære bil.

Elektrisk bil parkert på gress.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *