Dårlige valg som ungdom …..

De fleste av oss har tatt dårlige valg i vår ungdom, og jeg tror ikke jeg er den eneste som har fått betale for det i voksen alder.

Made some bad choices in your life?

Nå er det jo så klart forskjell på hvor dårlige valg man tok også, og med tanke på det skal man kanskje ikke klage for mye. Jeg har ikke skadet noen andre enn meg selv med mine valg og ikke sitter jeg i fengsel på grunn av mine valg, så da finnes det vel håp vil jeg tro.

Mine dårlige valg har resultert i dårlig og kaotisk økonomi. Og det er ganske så flaut, med tanke på at man har utdannet seg til markedsøkonom i voksen alder.
He he, ja nå må det sies at den utdannelsen er et ledd i prosessen med å rydde opp i alt rotet da 😉

Etter gjentatte forsøk på å søke lån og fått avslag, følte jeg at jeg satt fast i elendigheten. Jeg fant ingen flere muligheter. Så jeg kom frem til at jeg måtte begynne forfra.

Jeg kontaktet alle kreditorer og forklarte situasjonen, og de gikk alle sammen med på å fryse gjelden jeg har hos dem. Det vil si, frem til jeg får meg en fast jobb med en inntekt jeg kan få lån på, vil de ikke sende meg flere purringer og varsler eller tillegge meg mer straffegebyr og slikt. Så nå kan jeg trekke pusten, ha fokus på jobb og sakte men sikkert se lyset i enden av tunnelen vokse seg større og større.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *