Alle dagens gjøremål

Er merkelig hvordan ting kan hope seg opp. Noen dager har man minimalt å gjøre, utenom jobb. Andre dager er «to do»-lista endeløs. Har mange ganger lurt på hvorfor det er slik. Det ser jo ut til å gjelde de aller fleste av oss…

I dag er en slik dag hvor jeg føler jeg har sprunget fra det ene til det andre. Jobb, innom et bilverksted, handle, innom diverse kommunale kontorer og videre. I tillegg måtte det meste skje innen de forskjellige stedene stengte. Da jeg endelig var hjemme oppdaget jeg selvsagt at jeg hadde glemt kjøpe tannkrem og såpe. Ut igjen, og på butikken.

I tillegg har jeg lovet å lære en venninne en spesiell strikketeknikk. Helt hvordan vi endte med at det absolutt skulle gjøres på en ellers hektisk dag vet ikke jeg. Så her sitter jeg å forsøker å slappe av, mens jeg venter på at middagen skal bli ferdig. MEN – er et lyspunkt i det hele. Nå er alt gjort og i morgen kan jeg få en dag hvor jeg må gjøre INGENTING! 😀

Bilderesultat for stressed out

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *