Å kjøre Norge på langs

Bil på et kart over Europa
Jeg har bestemt meg for å beholde bensinbilen min en stund til. Hovedsaklig fordi jeg vil kjøre Norge på langs i sommer. Og da fungerer det fryktelig dårlig med elektrisk bil… Derfor sjekket jeg eu kontroll pris og fikk time her om dagen. Når den er fikset for alle disse manglene, så pakker jeg en bag med klær og kjører Norge opp og ned igjen. Det gleder jeg meg voldsomt til! Har spart opp en del penger nå og skal sørge for at jeg får kost meg skikkelig. Siden Norge er et langt land, kommer jeg til å bruke noen uker på veien og har tenkt på avstandene som er. Det er ganske utrolig at hvis jeg hadde kjørt sørover i stedet for nordover, ville jeg endt opp i Roma! I stedet kjører jeg altså mot kulda, men det blir et eventyr uten like!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *